Timber by EMSIEN 3 Ltd BG

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, oftewel website optimalisatie (in het Engels: Search Engine Optimization = SEO) richt zich op het verkrijgen van hoge posities in de onbetaalde resultaten van Google op voor u relevante trefwoorden. Hoge posities in Google (liefst op de eerste pagina) leiden tot meer bezoek naar uw website, tot meer leads en uiteindelijk meer klanten.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie

Alle websites op het internet worden regelmatig bezocht door de ‘crawlers’ van de zoekmachines zoals Google. De gegevens worden opgeslagen. Op het moment dat u een zoekopdracht doet wordt wordt op basis van een geheime formule van de zoekmachine de positie van relevante websites bepaald. Google gebruikt 200 variabelen in hun formule en regelmatig wordt de formule verbeterd. Uitgangspunt voor Google is dat ze zoekers een zo relevant mogelijk zoekresultaat willen geven.

Website Rapport

Er komt heel wat kijken bij het zoekmachine vriendelijk maken van een website. Met name de techniek, de achterkant van de website die bezoekers niet zien, is van groot belang. Om een goed inzicht te krijgen van hoe uw website technisch in elkaar zit, is het van belang de broncode goed te analyseren.
Of u nu een nieuwe website hebt, of een website die al jaren online is: U krijgt een rapport met daarin een overzicht en handvaten om de website zoekmachine vriendelijk te maken.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Krijg controle over:

Wat potentiele klanten over u lezen

De eerste indruk van uw bedrijf

Wat zij denken en geloven over uw service en kwaliteit

Hoe anderen over u denken

Zoekmachine Optimalisatie

  • Betere ranking betekent meer betrouwbaarheid
  • Scoor hoog in de onbetaalde zoekresultaten
  • Zoeken in Google is een van de belangrijkste activiteiten op het internet
  • Het zoeken met mobiele apparaten overstijgt het zoeken met laptop en desktop

AAN DE SLAG MET ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OF BEL: 038 337 5616