Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
Naast het Zoekmachine Optimalisatie Rapport biedt ik ook nog de Website Ondersteuning aan. Denk hierbij aan het doen van aanbevelingen of het direct uitvoeren van aanpassingen aan de website.

Voor ik aan de slag ga om voor u een Adwords campagne op te zetten, ga ik eerst uitgebreid met u in gesprek. U kent tenslotte uw eigen onderneming als geen ander. Vervolgens volgt er een onderzoek naar hoe uw doelgroep zoekt en wat uw concurrenten doen. Aan de hand hiervan ontwikkel ik (in samenspraak met u) een advertentie strategie.

Het gaat bij Google Adwords niet alleen om de hoogste biedingen. Om een optimaal resultaat te behalen, moet de juiste advertentie op het juiste moment getoond worden. Wanneer iemand dan op uw advertentie klikt, moet de daarbij behorende landingspagina naadloos aansluiten op datgene waar op gezocht is.

Verdere ondersteuning

  • Zoekwoorden Onderzoek
  • Website Structuur
  • Google Analytics
  • Rich Snippets

Zoekwoorden Onderzoek

Een zoekwoorden onderzoek geeft inzicht hoe uw (potentiele) klanten zoeken naar soortgelijke producten of diensten. U kunt naar uw mening goed gevonden worden op internet, maar als uw klanten andere zoekwoorden gebruiken, zullen ze uw website niet snel tegenkomen.
Het is daarom belangrijk om te weten welke zoekwoorden uw doelgroep gebruikt om bedrijven als die van u te vinden. Het tevens belangrijk dat de informatie op uw website aansluit bij de zoekterm van de bezoeker.
Ik help u graag met een zoekwoorden onderzoek om u op weg te helpen, zodat ook uw website in de gratis zoekresultaten goed scoort.

Website Structuur

Wanneer uw bezoekers op uw website komen, is het erg belangrijk dat uw bezoekers snel weten wie u bent, en wat u doet. Wat wilt u bereiken met uw website? Hoe makkelijk en snel kunnen bezoekers op uw website informatie vinden?

Rich Snippets

Rich Snippets zijn aanvullende tags, die er toe dienen om in de zoekresultaten beknopte informatie geven om de bezoeker over te halen de website te bezoeken. Hiernaast een voorbeeld met reviewsterren. Rich Snippets zijn eventueel uit te breiden met meer informatie en zelfs een kleine afbeelding.

AAN DE SLAG MET ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OF BEL: 038 337 5616