Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
Steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten om te zoeken naar informatie op het internet. Helaas is zijn er nog te veel websites die niet zijn ge-optimaliseerd voor het gebruik op mobiele apparaten. Misschien herkent u het wel, u opent een site op uw tablet of telefoon en u moet inzoomen om de tekst te kunnen lezen. Hierdoor bent u het hele overzicht kwijt van de website. Dit wordt door de meeste mensen als zeer vervelend ervaren. Niet verwonderlijk dat Google daar op in heeft gespeeld. Google heeft aangekondigd, dat 'Mobile Friendly' een ranking factor wordt.

Moet ik dan een nieuwe site laten maken?

U kunt er voor kiezen, wanneer u gebruik maakt van een CMS, om een responsive template te gaan gebruiken. Hiermee kunt u relatief snel en eenvoudig uw website mobiel vriendelijk maken. Wanneer u echter een statische website hebt (geen CMS), kunt u ervoor kiezen de code (achterliggende techniek) aan te passen. Hierdoor kunt u uw bestaande website eenvoudig mobiel vriendelijk maken.
Google verwacht dat het aantal mobiele zoekopdrachten de traditionele zoekopdrachten in 2015 gaat overstijgen. Wanneer uw website dan niet mobiel vriendelijk is, laat u kansen liggen. U komt dan bij mobiele zoekopdrachten minder hoog in de zoekresultaten. Dit leidt tot minder bezoekers, lagere conversie, lagere populariteit van de website.
Het mobiel vriendelijk maken van uw website is hiermee een onmisbaar onderdeel van zoekmachine optimalisatie geworden.

Wat is mobiel vriendelijk?

Mobiel vriendelijk houdt in dat elementen van uw website niet naast elkaar, maar onder elkaar komen te staan. Hierdoor zijn teksten beter te lezen en is er meer overzicht op uw website.

AAN DE SLAG MET MOBIEL VRIENDELIJKE WEBSITE? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OF BEL: 038 337 5616