Timber by EMSIEN 3 Ltd BG

Internet Marketing | Adverteren in Social Media

De sociale media als, Facebook, Twitter en LinkedIn, zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Deze sociale netwerken zijn zo groot in populariteit dat u als ondernemer daar zeker uw voordeel mee kunt doen.

Op de sociale media is namelijk van de meeste gebruikers bekend hoe oud ze zijn, waar ze wonen en wat hun interesses zijn. Deze informatie kunt u gebruiken om advertenties te tonen aan een specifieke groep mensen die, op basis van de gegevens die zij delen, exact aansluiten op wat u te bieden heeft.

Social Media adverteren

  • Social Media wordt door de gebruikers meerdere keren per dag bezocht
  • Zeer efficiente targeting
  • Hoe specifieker uw campagne is, hoe meer rendement u haalt uit uw budget

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook heeft de meest uitgebreide targeting technieken. U kunt zeer gedetailleerd uw doelgroep bepalen. Hierdoor is het mogelijk om te adverteren met verschillende achterliggende doelen.
  • Remarketing: Remarketing op Facebook werkt op dezelfde manier als bij Google Adwords. U toont bezoekers van uw website nogmaals een bepaalde boodschap.
  • Bereik: Door het vergroten van bereik op Facebook, zullen uw toekomstige advertenties meer potentiele klanten bereiken. Door gericht campagne te voeren om meer likes te krijgen vergroot u uw bereik met oprecht geinteresseerde potentiele nieuwe klanten en uiteraard bestaande klanten. Like, Share en Win acties leveren misschien een heleboel likes op, maar deze hebben minder waarde voor de toekomst.
  • Promoten op tijdlijn: Wanneer u berichten op uw tijdlijn promoot, kunt u er voor kiezen wie uw berichten zien. U bereikt hiermee een groot publiek.

Adverteren op Twitter

Net als bij Facebook is het bij Twitter mogelijk een bepaalde doelgroep te targeten. Hierbij wordt dan een tweet getoond aan een specifieke doelgroep. Dit alles op basis van een nader te bepalen budget.

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn is bij uitstek geschikt voor het adverteren van vacatures. Het is ook mogelijk om uw bedrijf te promoten bij andere bedrijven. Dit is hoofdzakelijk interessant voor B2B bedrijven. Targeting van de doelgroep kan per branche, opleiding en functie.

AAN DE SLAG MET ADVERTEREN IN SOCIAL MEDIA? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OF BEL: 038 337 5616