Timber by EMSIEN 3 Ltd BG

Internet Marketing – Adverteren in Google

Vraag de gratis Google Adwords Scan aan

Naast zoekmachine optimalisatie is Google Adwords een manier om hoger te scoren in Google. Adverteren in Google is een sterk en bewezen marketing kanaal om op korte termijn sterke online resultaten te bereiken. Dit geldt voor zowel webwinkels als voor een website die uw klanten informeert over uw diensten.

Voor ik aan de slag ga om voor u een Adwords campagne op te zetten, ga ik eerst uitgebreid met u in gesprek. U kent tenslotte uw eigen onderneming als geen ander. Vervolgens volgt er een onderzoek naar hoe uw doelgroep zoekt en wat uw concurrenten doen. Aan de hand hiervan ontwikkel ik (in samenspraak met u) een advertentie strategie.

Het gaat bij Google Adwords niet alleen om de hoogste biedingen. Om een optimaal resultaat te behalen, moet de juiste advertentie op het juiste moment getoond worden. Wanneer iemand dan op uw advertentie klikt, moet de daarbij behorende landingspagina naadloos aansluiten op datgene waar op gezocht is.

Waarom bij InterCore adverteren via Google Adwords?

  • Kennis van Google Adwords en al z'n mogelijkheden
  • Google ontwikkelt continu door. Zij staan niet stil. Ik dus ook niet. Ik blijf steeds leren en ontwikkelen om voor u het hoogste rendement te behalen
  • Continu inzicht in de prestaties van uw Google Adwords campagne
  • Persoonlijk contact
  • Google Analytics wordt ingezet om alles meetbaar te maken
  • Ik blijf proactief met het geven van tips over de website om maximale conversie te behalen

AAN DE SLAG MET GOOGLE ADWORDS? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OF BEL: 038 337 5616